SCHEDULE

All times below are in Central Daylight Time (CDT), which is the local time in Dallas, Texas. Virtual participant? Sign in to the event platform for sessions in your time zone. All Access sessions (in purple and marked All Access below) are special sessions only for upgraded ticket holders at the All Access level).

Monday, March 28, 2022 (pre-conference) (central time zone)

On-Site Registration Booth: 9 a.m. – 9 p.m.
Exhibit Hall:
Closed Monday

Breakout A Breakout C

10:00 am

12:00 pm

12:30 pm

2:30 pm

3:00 pm

5:00 pm

7:00 pm

Add-On Workshop: Smartphone Video Lab

10:00 am – 12:00 pm (120 min)
Breakout C
Kerry Shearer

Add-On Workshop: Government Social Media 101

3:00 pm – 5:00 pm (120 min)
Breakout C
Justin H.S. Breaux, Kristen Waggener, Ben Hayle & Katie Grant

Welcome Reception

7:00 pm – 9:00 pm (120 min)
Breakout A

Tuesday, March 29, 2022 (central time zone)

On-Site Registration Booth: 7 a.m. – 4:30 p.m.
Exhibit Hall:
8am-4:15pm

Ballroom – General Sessions Breakout A Breakout B Breakout C Exhibit Hall

7:30 am

8:00 am

8:30 am

9:00 am

9:45 am

10:00 am

10:45 am

11:00 am

11:45 am

12:00 pm

1:00 pm

1:15 pm

2:00 pm

2:30 pm

3:15 pm

3:30 pm

4:15 pm

5:00 pm

Continental Breakfast & Networking

7:30 am – 8:30 am (60 min)
Ballroom – General Sessions
Activity for in-person participants

Expo Hall Open

8:00 am – 4:15 pm (495 min)
Exhibit Hall

Expo Hall Activities

8:00 am – 10:00 am (120 min)
Exhibit Hall

All Access: (PowerTalk) Grab some garlic and a wooden stake: Conquering the time vampires

9:00 am – 9:45 am (45 min)
Breakout A
Kevin Knutson (only open to All Access ticket holders)

Opening Kickoff & Meta’s Latest Updates for Gov’t Agencies

10:00 am – 10:45 am (45 min)
Ballroom – General Sessions, Breakout A, Breakout B, Breakout C
Kristy Dalton, Carlin Daharsh, Warren Kagarise, Ray Carey

The Art & Science of Finding Your Agency’s Voice

11:00 am – 11:45 am (45 min)
Breakout A
Kate Langsdorf

Automating Tasks to Reclaim Your Day as a SocialGov

11:00 am – 11:45 am (45 min)
Breakout B
Richard Yeakley

TikTok on the Clock: Where Does Government Fit In?

11:00 am – 11:45 am (45 min)
Breakout C
Jordan Gilgenbach

Lunch & Panel: Elevating the Social Media Profession

12:00 pm – 1:00 pm (60 min)
Ballroom – General Sessions, Breakout A, Breakout B, Breakout C
GSM Membership Council Representatives

Demo: Use Canva Like a Pro! Hacks & Features You Didn’t Know Existed

1:15 pm – 2:00 pm (45 min)
Breakout C
Anndrea Harris

Instagram Reels Deep Dive

1:15 pm – 2:00 pm (45 min)
Breakout B
Elizabeth Hahn (Meta)

Networking Break

2:00 pm – 2:30 pm (30 min)
Exhibit Hall

Behind-the-Scenes Management for Cohesive Social Media

2:30 pm – 3:15 pm (45 min)
Breakout A
Anastasia Reed & Roxana Rubio

Accessibility in ACTION: Make it happen for your social channels

2:30 pm – 3:15 pm (45 min)
Breakout C
Emily Allen Lucht

All Access: WWYD Handling Social Media on a Multi-Incident Day

3:30 pm – 4:15 pm (45 min)
Breakout A
Chelsea Sawyer (only open to All Access ticket holders)

Restaurant Romp

5:00 pm – 7:00 pm (120 min)
Ballroom – General Sessions, Breakout A, Breakout B, Breakout C
Optional networking activity

Wednesday, March 30, 2022 (central time zone)

On-Site Registration Booth: 7am – 4pm
Exhibit Hall: 8am-3:30pm

Ballroom – General Sessions Breakout A Breakout B Breakout C Exhibit Hall

7:30 am

8:00 am

8:15 am

8:30 am

9:00 am

9:45 am

10:00 am

10:45 am

11:00 am

11:45 am

12:00 pm

1:00 pm

1:15 pm

2:00 pm

2:30 pm

3:15 pm

3:30 pm

Continental Breakfast

7:30 am – 8:30 am (60 min)
Ballroom – General Sessions
Activity for in-person participants

Expo Hall Open

8:00 am – 3:30 pm (450 min)
Exhibit Hall

Expo Hall Activities

8:00 am – 10:00 am (120 min)
Exhibit Hall

Special Activity: Bring your policy

8:15 am – 9:00 am (45 min)
Ballroom – General Sessions
Activity for in-person participants

All Access: (Live Review) How to Spice up Bland Topics

9:00 am – 9:45 am (45 min)
Breakout A
Mikayla Moskov (only open to All Access ticket holders)

Keynotes – Lauren Devoll, Twitter & Erica Pyatt, LinkedIn

10:00 am – 10:45 am (45 min)
Ballroom – General Sessions, Breakout A, Breakout B, Breakout C
Lauren Devoll, Erica Pyatt

Master Workflows & Content with Airtable

11:00 am – 11:45 am (45 min)
Breakout B
Kristen Waggener & Lacey Lively

Conquering Instagram to Tell Your Brand’s Story

11:00 am – 11:45 am (45 min)
Breakout A
Frances La Rue & Meredith Haynes

Overcoming Social Media Pitfalls for Elected Officials

11:00 am – 11:45 am (45 min)
Breakout C
Alix Bowman

Lunch & General Session

12:00 pm – 1:00 pm (60 min)
Ballroom – General Sessions
TBA

Building Public Trust Through Social Media

1:15 pm – 2:00 pm (45 min)
Breakout B
Russel Lolacher

Small Teams and Small Budgets: Social on a Shoestring

1:15 pm – 2:00 pm (45 min)
Breakout C
Jessica VanderKolk

How to Win with Content on LinkedIn

1:15 pm – 2:00 pm (45 min)
Breakout A
Larry LeCompte

Networking Break

2:00 pm – 2:30 pm (30 min)
Exhibit Hall

It Starts on TikTok: Content Creation for Governments on TikTok

2:30 pm – 3:15 pm (45 min)
Breakout A
Deena Woloshin

Getting Started with Twitter Spaces and Revue 

2:30 pm – 3:15 pm (45 min)
Breakout B
Lauren Devoll

Golden Post Awards Ceremony

3:30 pm – 5:00 pm (90 min)
Ballroom – General Sessions, Breakout A, Breakout B, Breakout C

Thursday, March 31, 2022 (half day) (central time zone)

On-Site Registration Booth: 7am – 11am
Exhibit Hall: 8am-11am

Ballroom – General Sessions Breakout A Breakout B Breakout C Exhibit Hall

7:30 am

8:00 am

8:30 am

9:00 am

9:45 am

10:00 am

10:45 am

11:00 am

Continental Breakfast

7:30 am – 8:30 am (60 min)
Ballroom – General Sessions
Activity for in-person participants

Expo Hall Open

8:00 am – 11:00 am (180 min)
Exhibit Hall

Expo Hall Activities

8:00 am – 10:00 am (120 min)
Exhibit Hall

All Access: Content Strategy: Taking it to the Next Level! 

9:00 am – 9:45 am (45 min)
Breakout A
Carlin Daharsh (only open to All Access ticket holders)

Building Support for Analytics to Guide Decisions

10:00 am – 10:45 am (45 min)
Breakout A
Justin H.S. Breaux

How’d We Do: Inter-Agency Partnerships Before, During & After Incident

10:00 am – 10:45 am (45 min)
Breakout C
Jason Pack

Closing Session Keynotes – Eric Ebenstein, TikTok & Megan Person, NASA Armstrong

11:00 am – 12:00 pm (60 min)
Ballroom – General Sessions, Breakout A, Breakout B, Breakout C
Eric Ebenstein, Megan Person

© 2022 Government Social Media LLC